درخشش کاراتهکاهای دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان با کسب عنوان قهرمانی کشور
تیم کاراته دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان، در هفدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر کشور با کسب ۲ مدال طلا، یک نقره و یک برنز، عنوان قهرمانی بخش تیمی را به خود اختصاص داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان؛ در این رقابتها دانشجویان، پدرام اسدیفرد (وزن ۸۴-) و مسلم غلامعلیزاده (وزن ۵۵-) به مدال طلا، محمدمهدی شجاعی (کاتا) به مدال نقره و ابوالفضل سعادت (وزن ۸۴+) به مدال برنز دست یافتند. علیاصغر اسکندرینسب نیز مقام پنجم این دوره از مسابقات را کسب کرد.
لازم به ذکر است؛ تیم دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان با هدایت علی پورعباسزاده، مربی، و غلامحسین دهداری، سرپرست، بالاتر از دانشگاه تهران (مقام دوم) و دانشگاه فرهنگیان (مقام سوم) در جایگاه نخست این رقابتها ایستاد.
هفدهمی المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور 31 مردادماه لغایت 9 شهریورماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاریست.
روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان، کسب عنوان ارزشمند قهرمانی تیم کاراته دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان در هفدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر کشور و دستیابی به ۲ مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز را به دانشجویان افتخارآفرین، مربی، سرپرست و خانواده بزرگ دانشگاه ملی مهارت تبریک عرض مینماید.