در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 8 مهر 1404

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد:
وبینار کشوری گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور آزاده و جانباز دوران دفاع مقدس در دانشکده شهید چمران کرمان

وبینار کشوری گرامیداشت هفته دفاع مقدس به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، روز یکشنبه ۶ مهرماه ۱۴۰۴ در سالن کنفرانس شهدای گمنام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده شهید چمران کرمان ( واحد استانی کرمان )؛ در این وبینار که با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و مسئولان دانشگاهی برگزار شد، دکتر حسین قاضی زاده؛ رئیس دانشکده شهید چمران کرمان ( واحد استانی کرمان )؛ ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، تقارن آن با هفته دفاع مقدس را فرصتی مغتنم برای بهره‌مندی از فضای معنوی و تقویت روحیه ایثار و مقاومت در محیط علمی دانست.  
وی با اشاره به نقش بی‌بدیل جوانان در دوران دفاع مقدس، این هفته را نمادی از هویت ملی، عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: در آغاز انقلاب اسلامی، جوانان این مرز و بوم با رهبری امام خمینی (ره) توانستند در جنگ نابرابر تحمیلی ۸ ساله ایستادگی کنند و این دوران را به عنوان نمادی از عزت و اقتدار در عمر با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی بر جای بگذارند.

دکتر حسین قاضی زاده؛ همچنین به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اشاره کرد و آن را ترسیمی از رشادت‌ ها و فداکاری‌ های دوران دفاع مقدس دانست. وی تأکید کرد: دشمنان در هیچ‌ یک از این جنگ‌ها، وحدت و انسجام ملی ملت ایران را پیش‌بینی نکرده بودند، اما با رهبری مقتدرانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، ملت ایران با سربلندی از این آزمون‌ ها بیرون آمد.  
در ادامه، دکتر رضا مظهری آزاد، آزاده و جانباز دوران ۸ سال دفاع مقدس ، با بیان خاطراتی از آن دوران، هدف اصلی رژیم بعثی عراق را خدشه‌ دار کردن تمامیت ارضی ایران دانست و گفت: در طول این جنگ، تنها به دفاع از کشور پرداختیم.

وی با تبیین سیر تاریخی تشکیل حکومت اسلامی از زمان ائمه اطهار (ع) تا عصر حاضر، ورود همه نهادهای دینی، اسلامی، قرآنی، شیعی و وحدت مردم را از جمله محورهای اصلی در  دفاع مقدس بیان کرد.
در پایان این نشست، از دکتر مظهری آزاد، آزاده و جانباز دوران ۸ سال دفاع مقدس با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.