رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان مدیریت فضای روانی جامعه، محیط خانه و محل کار را، الزامات عبور موفق از مرحله بحران دانست.
وبینار کنترل استرس در شرایط بحران با محوریت سلامت روان با حضور هیأت رئیسه ، جمعی از دانشگاهیان دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان و حضور برخط بیش از 550 نفر مخاطب، روز دوشنبه 2 تیرماه 1404 در دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان؛ در این وبینار دکتر حسین قاضی زاده؛ رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان ضمن ابراز تسلیت و تبریک به مناسبت شهادت جمعی از دانشمندان هستهای، فرماندهان نظامی و هموطنانمان در تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی و همپیمان جنایتکارش آمریکا به کشورمان، با تأکید بر نقش مسئولیتپذیری و انسجام ملی در عبور از بحران کنونی اظهار داشت: اکنون در نقطه درستی از تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایستادهایم و وظایف و مسئولیتهای فردی و جمعی ما میتوانند نقشی مؤثری در تداوم و بقای این نظام مقدس ایفا نماید.
رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمان، انسجام ملی را یکی از نقاط قوت کشورمان و غیرقابل پیشبینی بودن آن برای دشمنان دانست و ابراز امیدواری کرد این انسجام و اتحاد در تمامی ارکان کشور تداوم یافته و منجر به پیروزی نهایی گردد.
وی با اشاره به تحولات اخیر و بمباران تأسیسات هسته ای صلحآمیز کشورمان توسط رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار بیان داشت: در سایه تبعیت از مقام معظم رهبری (مدظله) و انسجام مردمی، میتوانیم در مسیر تحولات منطقهای نقشآفرین باشیم.
دکتر علی بهرام نژاد، سخنران مدعو مراسم نیز ضمن اشاره به نقش طبیعی و ضروری استرس در حفظ بقای انسانی، به بیان راهکارهای مدیریت استرس در شرایط بحرانی پرداخت.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به نیازهای فیزیولوژیکی انسان افزود: اطلاعات سالم و به اندازه یکی از ارکان مهم سلامت روان است و اطلاعات نادرست و حجیم، بهویژه برای کودکان با قدرت تحلیل پایین، میتواند منجر به اختلال خواب و افزایش استرس گردد.
وی در ادامه، بر اهمیت خود مراقبتی جسمی تأکید کرد و تصریح نمود: رعایت بهداشت خواب، فعالیت فیزیکی منظم و پرهیز از استراحت بیش از حد در شرایط بحران، میتواند از بروز افسردگی جلوگیری کند.
پژوهشگر مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تأکید بر تغذیه سالم، حذف شکر، نمک و آرد سفید از سبد غذایی را از جمله موارد مهم کاهش التهاب و استرس معرفی کرد.
دکتر علی بهرام نژاد؛ ذهنآگاهی و زندگی در لحظه حال، دوری از اختلافات و تقویت روابط انسانی را از دیگر تکنیکهای مؤثر در مدیریت استرس عنوان نمود و با تأکید بر لزوم حفاظت از سلامت روان کودکان و سالمندان، همگان را به شرکت در فعالیتهای خیرخواهانه و تلاش برای ایجاد احساس امید و لبخند در شرایط بحران توصیه کرد.
در پایان این نشست با اهدای لوح سپاس به دکتر علی بهرام نژاد از وی تقدیر بعمل آمد.