رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان در جریان برگزاری رویداد انرژیهای نو و تجدیدپذیر اعلام کرد:
دانشگاه ملی مهارت، با بهرهگیری از اساتید مجرب و توانمند، آمادگی کامل برای ارائه آموزشهای تخصصی، مشاوره، نصب و راهاندازی پنلهای خورشیدی دارد.
رویداد انرژیهای نو و تجدیدپذیر روز دوشنبه ۱۲ خردادماه 1404 با همکاری دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان و پارک علم و فناوری استان در مرکز رشد دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان در این رویداد علمی که بصورت برخط و با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان دکتر اژدری مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان دکتر کاظمی رئیس پارک علم و فناوری استان دکتر توحیدی رئیس دفتر ارتباطات مردمی دکتر حسن پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی دکتر سلیمانی مدیر عامل توزیع برق شمال استان و جمعی از اساتید دانشجویان و علاقمندان برگزار شد دکتر حسین قاضی زاده رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان به تشریح جایگاه و نقش کلیدی دانشگاه ملی مهارت در تأمین نیروی متخصص کشور اشاره کرد و ضمن معرفی گستردگی مراکز آموزشی دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان افزود: ۷۰ درصد آموزشهای مهارتی دانشجویان به صورت عملی در کارگاه ها و آزمایشگاه ها انجام میشود.
رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان به استقبال گسترده از دورههای تخصصی نصب و راهاندازی نیروگاههای خورشیدی اشاره کرد و توسعه این نیروگاهها را یکی از ضرورتهای پیش روی کشور دانست. وی اعلام کرد دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان آمادگی کامل برای ارائه آموزش، مشاوره و اجرای پروژههای مرتبط با پنلهای خورشیدی را دارد و با تکیه بر ظرفیت علمی و حضور اساتید مجرب، میتواند نقش مؤثری در این حوزه ایفا نماید.
دکتر حسین قاضی زاده ضمن قدردانی از همکاری نهادهای مختلف در برگزاری رویداد مذکور ابراز امیدواری کرد برگزاری این سلسله رویدادها بتواند به حل چالشهای انرژی استان کرمان کمک کند.
همچنین در این رویداد، دکتر کاظمی، رئیس پارک علم و فناوری استان نیز با اشاره به جایگاه دانشگاه ملی مهارت استان کرمان به عنوان یکی از مهمترین زیرساختهای حمایتی در استان گفت: فضای مرکز رشد دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان برای پذیرش واحدهای فناور فراهم شده است و این مرکز نقش اساسی در تبدیل ایدهها به محصولات و فناوری ایفا میکند و بستری تخصصی برای نوآوران و فناوران استان ایجاد کرده است.
وی در سخنانی به تشریح وضعیت زیستبوم فناوری و نوآوری پرداخت و بر نقش آن در توسعه استان کرمان تأکید داشت. رئیس پارک علم و فناوری استان، کرمان را بهشت فرصتهای طلایی نامید وبر اهمیت تبدیل این فرصتها به ارزشهای اقتصادی تاکید کرد.
دکتر حسین کاظمی به حمایت از کسب وکارهای فناورانه و پویش اجراشده ملی امید در استان کرمان با هدف راه اندازی 100 کسب و کار نوآورانه ، اشاره کرد و افزود: پارک علم و فناوری و مراکز رشد وظیفه حمایت از کسبوکارهای فناورانه و نوآورانه را تا مرحله بلوغ بر عهده دارند.
رئیس پارک علم و فناوری استان افزود در استان کرمان دو صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر، از جمله صندوق جهاد نصر با سرمایه 80 میلیارد تومان، راه اندازی شده که مسیر رشد کسبوکارهای نوآورانه را هموارتر کرده است و افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری و توسعه شتابدهندهها و مراکز رشد نیز نویدبخش آیندهای روشن برای زیستبوم نوآوری استان است.
دکتر حسین کاظمی خاطرنشان کرد: با رشد ظرفیتهای قانونی و همراهی دانشگاههای استان، امید میرود که حمایتهای بیشتری در مسیر توسعه نوآوری و مهارتآموزی فراهم شود.
دکتر توحیدی رئیس دفتر ارتباطات مردمی دکتر حسن پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی دیگر سخنران این نشست ، با اشاره به اهمیت توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور و نقش دانشگاه ملی مهارت در تربیت تکنسینهای متخصص، تأکید کرد این دانشگاه میتواند دانشآموختگانی تربیت کند که در آینده اثرگذار باشند. وی بر ضرورت استفاده از فناوریهای نوین برای حل مشکل ناترازی برق و تأمین انرژی تأکید نمود.
دکتر اژدری مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان در این مراسم ضمن تاکید بر نقش کلیدی دانشگاهیان در حل ناترازیهای انرژی خواستار ورود متخصصان دانشگاهی به این حوزه شد. وی با بیان اینکه آموزش زیربنای توسعه جوامع است، اظهار داشت: هیچ جامعهای بدون آموزش پیشرفت نخواهد کرد. وی احداث نیروگاههای خورشیدی را به عنوان راهکاری برای رفع چالشهای انرژی و ایجاد فرصتهای اقتصادی در مناطق روستایی معرفی کرد و تصریح نمود: استان کرمان، در راستای شعار سال، سند تحرکبخشی برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر با عنوان کرمان بر فراز تدوین کرده است که در آن بر نقش کلیدی دانشگاهیان در ارائه مشاوره و پیشنهادات تأکید دارد. دکتر اژدری افزود: با توجه به افزایش نیازهای جوامع روستایی، نقش دانشگاهیان در اجرای طرحهای نوآورانه بیش از پیش ضروری است.
دکتر سلیمانی مدیر عامل توزیع برق شمال استان نیز با اشاره به ناترازیهای برق، بر ضرورت انجام اقداماتی برای جبران عقبماندگیهای تولید تأکید و گفت: در سالهای آینده، فرصتهای بزرگی در زمینه مدیریت مصرف، انرژیهای تجدیدپذیر و توسعه صنعت برق پیش رو داریم. وی به بررسی دو موضوع مهم ناترازیهای توزیع و مصرف برق و توسعه انرژیهای تجدیدپذیر پرداخت و تأکید کرد حتی در میان مشکلات، زمینههای بسیاری برای خلق ایدههای نو و کارآفرینی وجود دارد.
گفتنی است در جریان برگزاری این رویداد، پنل تخصصی برگزار و به پرسشهای دانشجویان پاسخ داده شد.