دوشنبه 11 اسفند 1399
  • تفاهم‌ نامه همکاری بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان و بانک سامان امضاء شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، روز چهارشنبه مورخ 29 بهمن 1399 جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر جعفری کرمانی پور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان و مسئولان بانک سامان شعبه کرمان، برگزار و تفاهم نامه ای جهت ارائه تسهیلات به اساتید و کارکنان دانشگاه امضاء شد. طبق مفاد این تفاهم نامه که از سال 1400 قابلیت اجرا خواهد داشت تسهیلات در 3 قالب به شرح ذیل ارائه خواهد شد:

1. وام مسکن (ویژه اعضای هیئت علمی)
    2. وام با قابلیت کسر از حقوق و 5 درصد بلوکه (ویژه اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی)
    3. کارت خرید (ویژه اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی)

همکاران محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و جزئیات تسهیلات، به امور اداری (خدمات رفاهی کارکنان) دانشکده شهید چمران کرمان مراجعه فرمایند.