شنبه 31 اردیبهشت 1401

پیام تبریک رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان به مناسبت روز استاد و معلم

.

بسمه تعالی
دوازدهم اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای استاد شهید مرتضی مطهری، فرصتی است تا مراتب سپاس خود را تقدیم تمامی اساتید و آموزگاران کشور، به ویژه اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان نمایم.
بی شک ترویج دانش و بینش در میان دانشجویان وظیفه ایست، خطیر و ارزشمند که آثار آن در پیشرفت و سربلندی میهن عزیزمان، به وضوح مشهود است. اساتید دانشگاه از آن جهت که علاوه بر تدریس و تعلیم، عهده دار پژوهش و علم آوری هستند نقش پررنگ تری دارند. حضور اساتید فرهیخته در کنار دانشجویان و آینده سازان ایران اسلامی نقشی بی بدیل در جهت اعتلای علم و فناوری کشور و تحقق اهداف ایران عزیزمان ایفا خواهد کرد. اینجانب به نوبه خود ضمن قدردانی از تمامی اساتید، توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.

با احترام

مصطفی جعفری کرمانی پور