در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 25 خرداد 1400
  • سامانه بخار مرکزی و پخت ترکیبی سلف سرویس دانشجویی دانشکده فنی شهید چمران کرمان راه اندازی و افتتاح شد.

    مراسم افتتاح نسل جدید آشپزخانه های‌ دانشگاهی مجهز به فناوری های نوین  سیستم بخار مرکزی ، پخت ترکیبی دانشکده فنی شهید چمران کرمان هم زمان با 9 استان دیگر برگزار شد.

    به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، روز دوشنبه 10 خرداد 1400، مراسم افتتاح نسل جدید آشپزخانه های ‌دانشگاهی مجهز به فناوری های نوین  سیستم بخار مرکزی، پخت ترکیبی  در 10 استان با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای و معاونان، معاونت وزارت علوم و رئیس صندوق رفاه و رئیس سازمان دانشجویی کشور به صورت حضوری و ویدئوکنفرانسی برگزار شد.

    دکتر جعفری کرمانی پور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان با اشاره به اهمیت سلامت دانشجویان، از سیستم بخار مرکزی به عنوان روشی نوین و مفید جهت حفظ سلامت غذا و ارزش غذایی یاد کرد. وی افزود: در سیستم جدید از بخارآب با فشار 800 میلی بار استفاده می شود که دما را تا 135 درجه سانتی گراد بالا خواهد برد. بنابراین در سیستم جدید دمای بیش از حد و به خطر افتادن سلامت غذا را نخواهیم داشت.

    رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان راه اندازی سامانه جدید را در دراز مدت مقرون به صرفه عنوان نمود و تأکید کرد: در این روش علاوه بر کاهش مصرف حامل های انرژی، منوی غذایی قابل ارائه نیز متنوع تر خواهد شد. ایشان بیان داشت: به عنوان مثال  در روش جدید مصرف روغن تا 10 برابر کاهش خواهد یافت.

    دکتر جعفری افزود: با تجهیزات جدید، آشپزخانه دانشکده فنی شهید چمران کرمان می تواند در هر وعده 1500 پرس غذا برای مراکز تابعه شهر کرمان تهیه و توزیع نماید. ایشان با اظهار قدردانی از زحمات همکاران خود به ویژه آقایان عرب نژاد، معاون فرهنگی و دانشجویی و برزگری، معاون امور مالی و اداری، ابراز امیدواری نمود با برطرف شدن خطر بیماری کرونا، شاهد حضور مجدد دانشجویان در دانشگاه و خدمت رسانی به این عزیزان باشیم.

    گفتنی است فرایند تجهیز آشپزخانه های دانشگاه فنی و حرفه ای در 10 استان کرمان، تهران، خراسان رضوی، اصفهان،  آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، یزد، هرمزگان، خوزستان و فارس با اعتباری نزدیک به 270 میلیارد ریال و با حمایت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، اجرا شده است.





    نظرات کاربران