سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1400
  • پیام جناب آقای دکتر جعفری کرمانی پور به مناسبت ۱۲ اردیبهشت، روز بزرگداشت مقام معلم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان متن پیام رئیس دانشگاه بدین شرح است:

به نام خداوند بخشنده مهربان
    بخوان به نام پروردگارت که جهان را آفرید. (علق، ۱)

حمد و سپاس اول معلم هستی را که انسان را خواندن آموخت و با درود و صلوات به پیشگاه معلم دین و اخلاق حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) و عرض تسلیت به مناسبت ضربت خوردن دروازه شهر علم، مدرس مرام و مردانگی، الگوی اخلاص و تقوا، امام اول شیعیان، حضرت علی (علیه السلام)،  فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت، سالروز شهادت استاد مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم را گرامی میداریم. بی شک دینی که اولین دستور آن خواندن است، معلمانش مقدس ترین وظیفه را بر عهده گرفته اند. آنان که بی هیچ چشم داشتی می سوزند تا به دیگری بیاموزند آنچه را نمی دانند. انسان های شریفی که نه برای خود بلکه برای اعتلای آینده سازان میهن از جان خود مایه می گذارند. معلمانی که  با ظهور بیماری منحوس کرونا، دغدغه های کلاس درس را به خانه های خود بردند تا اینبار روز و شب خود را فدای آموزش و پرورش نسل های بعدی کنند.
    اینجانب ضمن عرض تسلیت مجدد ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و بزرگداشت مقام معلم، خالصانه ترین مراتب قدر دانی خود را از معلمان، اساتید و مدرسان بزرگوار ایران اسلامی به ویژه اساتید محترم دانشگاه فنی و حرفه ای بجا می آورم و برای تمامی رهپویان راه علم از درگاه خداوند متعال آرزوی سلامت، پیشرفت و عاقبت به خیری دارم.

مصطفی جعفری کرمانی پور
    رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان