پنج‌شنبه 1 مهر 1400
  • پیام جناب آقای دکتر جعفری کرمانی پور به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

دکتر جعفری کرمانی پور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، با صدور پیامی، ضمن گرامی داشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان؛ متن پیام بدین شرح است:

هفته دولت یادآور فداکاری‏های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احیا کننده روزهای پرشور خدمتگزاری، شهیدان بزرگ، رجایی و باهنر است، تاریخ ایران اسلامی همواره شاهد ایثارگری ها و از خود گذشتگی های دلیرمردانی بوده که غیر از خدا هیچ نمی دیده و تمام هدفشان خدمت به خلق و اعتلای انقلاب اسلامی بوده است.
     ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت و به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همه همکاران بزرگوار تبریک عرض نموده و موفقیت دولت را در راستای تحقق آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

مصطفی جعفری کرمانی پور

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان