دوشنبه 23 فروردین 1400
  • آغاز پویش ملی همکاشت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان

هم‌زمان با فرارسیدن روز درختکاری،  پویش ملی همکاشت با کاشت نخستین نهال توسط جناب آقای دکتر جعفری کرمانی پور، رئیس محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، هم‌زمان با فرارسیدن 15 اسفندماه، روز درختکاری و باهدف ترویج فرهنگ نیکوی کاشت درخت، پویش ملی همکاشت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان آغاز شد. در راستای این طرح، نخستین نهال توسط جناب آقای دکتر جعفری کرمانی پور، رئیس محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان در فضای سبز دانشکده فنی شهید چمران کاشته شد.

گفتنی است این طرح تا چند روز آینده ادامه خواهد داشت و طی آن ۴۶۵ نهال توسط علاقه مندان در مساحتی به حدود  4100 مترمربع در مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان کاشته و برای هر درخت شناسنامه ای صادر خواهد شد.