دوشنبه 11 اسفند 1399
  • اطلاعیه شماره 2 ثبت نام تکمیل ظرفیت کادرانی

اطلاعیه شماره (2)قابل توجه پذیرفته شدگان بهمن ماه و تکمیل ظرفیت سال تحصیلی 1400- 1399

*** پذیرفته­شدگان دوره کاردانی (تکمیل ظرفیت)سال تحصیلی 1400-1399 جهت تحویل مدارک و انجام مراحل ثبت­نام ، از تاریخ

99/11/15 تا تاریخ 99/11/20به اداره آموزش دانشکده فنی شهید چمران کرمان مراجعه نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام :     (ویژه پذ یرفته­ شدگان دوره کاردانی)

1 – اصل گواهی موقت دیپلم که دارای مهر و امضاء اداره آموزش و پرورش محل تحصیل باشد. به همراه 4 برگ تصویر آن (2 برگ تصویر گواهی موقت را نزد خود نگه دارید تا جهت صدور معافیت تحصیلی و تائیدیه تحصیلی از آن استفاده نمائید.)

2 ـ اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه دو سری کپی از آن­ها

3 ـ 6 قطعه عکس 4*3 پشت­نویسی شده

4 ـ ارائه رسید  تائیدیه تحصیلی جهت دریافت به دفاتر پیشخوان مراجعه نمایید.

5 ـ فرم‌های تکمیل شده ثبت­نام (محل تهیه انتشارات دانشکده)

6 ـ در صورت دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ارائه اصل و یک کپی از آن

7 – پرینت قبولی سازمان سنجش

8 – مدارک ایثارگری ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

9 – اخذ معافیت تحصیلی (بلافاصله پس از انجام مراحل ثبت نام با در دست داشتن یک قطعه عکس 4*3 و کپی آخرین مدرک تحصیلی به اطاق 48 کارشناس امور دانشجویی مراجعه نمایند.)

مراحل ثبت نام :

1 ـ مراجعه به انتشارات دانشکده (جنب فروشگاه) و دریافت فرم‌های ثبت ­نام ، گیره و پوشه

2 ـ تکمیل فرم‌های ثبت­نام

3 ـ مراجعه به کارشناسان آموزش اطاقهای 35 و 42

4 ـ تحویل مدارک و دریافت رسید ثبت نام

* تذکر مهم : نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمز عبور (شماره ملی دانشجو) می باشد.

6 – معافیت تحصیلی : بلافاصله پس از انجام مراحل ثبت نام برای گرفتن معافیت تحصیلی با در دست داشتن یک قطعه عکس 4*3 و کپی آخرین مدرک تحصیلی به اطاق 48 (کارشناس امور دانشجویی مراجعه نمایند.)

پذیرفته ­شدگان شاهد و ایثارگر

فرزندان جانبار 25% به بالا و فرزندان آزاده و فرزندان معزز شاهد مدارک ایثارگری خود را پس از اتمام مراحل ثبت­نام به
    اتاق شماره  46 تحویل نمائید .

دانشجویان انصرافی سایر مراکز :

این قبیل پذیرفته­شدگان قبل از ثبت­نام و تحویل مدارک با در دست داشتن اصل برگ انصراف از تحصیل ماخوذه از مرکز قبلی جهت روشن کردن وضعیت نظام وظیفه به اتاق 48 مراجعه نمایند.

حوزه معاونت آموزشی - اداره آموزش دانشکده شهید چمران کرمان